zaterdag 3 januari 2015

De beste wensen voor 2015

De beste wensen voor 2015!
Ik ga vrolijk verder met mijn goede voornemen om dingen af te maken, zo  heb ik nu gekozen voor een achtergrond die me bij de les zal houden, namelijk het afmaken van de bloggersquilt, naast natuurlijk de rand quilten van de sterrenquilt, en dan liggen er ook nog Blomkes en Flinterkes te wachten, en hartjes, allemaal quiltwerk en de heerlijke Framed Flowers waar ik een uitbundige bui voor moet hebben om de meest spetterende combinaties in vilt en kraaltjes op jeans te maken.
De afgelopen dagen heb ik niet kunnen quilten, we hadden gezellige bezoekers over de vloer, de kamer was vol lange benen en kortere benen, alle zitplaatsen waren gevuld en voor mijn quiltstandaard was geen plaats.
Het Onderwegwerkje kwam deze dagen prima uit, een doosje op maat geknipte, afgetekende lapjes, een klosje, naald en schaar en ik kon me vermaken tussen de kopjes koffie, thee en drankjes, gebak, oliebollen en hapjes door.
Ik had natuurlijk al een stapeltje, maar ik kan nu 15 blokken maken en ik ben aan bijknippen van patroondeeltjes toe, want het moet natuurlijk wel zo zijn dat ik het Onderwegwerkjesdoosjes altijd reisklaar heb staan.
 Zo varen de bootjes voorbij, en als ze aan elkaar zitten ziet het er zo uit:
Vol goede moed ga ik voor het vierde of vijfde jaar verder op ingeslagen weg: zo veel mogelijk afmaken (dat nooit schijnt te lukken) en zo weinig  mogelijk nieuw projecten opstarten (dat nog onmogelijker lijkt).
Kortom handwerktechnisch gaat het een verrukkelijk jaar worden!