vrijdag 7 december 2012

Winter

De winter is plotseling losgebarsten, met echte sneeuw en zo nu en dan stralende zon! Maar het is over het algemeen wintersgrijs en koud, dus blijven we lekker binnen en vermaken ons met het kijken naar de bezoekers van de opgehangen vetbollen en de broodkruimels en strooivoer in het voederhuisje.
Ik hoop dat je dit weekend lekker binnen mag blijven en genieten van je warme huis, met een gezellig drankje, een mooi muziekje, een gezelschapsspel of een hartverwarmende film en natuurlijk een handwerkje bij de hand.
En als de zon schijnt, maak dan een stevige wandeling voor mooie rode wangen en een lekkere frisse neus.
Ik wens je een gezellig weekend toe,
Groetjes, Pauline

13 opmerkingen:

 1. Fijn weekeinde gewenst.
  Als het niet echt hoeft om naar buiten is het fijn.
  Denk wel aan allemaal die voor hun werk of zo op pad moeten.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Paulien! En jij ook natuurlijk! Gelukkig hoef ik niet binnen te blijven maar mag ik met DS naar de kerstmarkt in de Rijnhal van Arnhem, ben heel benieuwd, maar wordt vast genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hé die sneeuw, als je maar niet de weg op moet. De kinderen op school genoten er ook zo van. Ik hoop dat we er nog lekker even op uit kunnen. Ik wens jou ook een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier helaas niet heel veel sneeuw. En wat er lag was snel weggesmolten. Ik denk dat we te dicht bij de zee wonen :-) Geniet maar lekker van alle bezoekers in de tuin. Je ziet er de mooiste vogels tussen. Oh, en een aai voor kat natuurlijk. Dat zou ik bijna vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn winters weekend. Heerlijk voorproefje van de kerstsfeer toch
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie plaatjes, hier gelukkig geen sneeuw. Morgen heb ik club om de Kerstmarkt voor te bereiden en als ik de auto in moet vind ik sneeuw afschuwelijk, ik ben een echte bangerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto heb je gemaakt van de schattige poes! Prachtig die witte wereld hè,zo genieten ik hoef dit weekend er niet door, en ga al die leuke dingen doen die je beschreef.fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk ! Jou (lapjes/schildpad? poes/kat) vind t ook al zo spannend ( maar dan de vogeltjes ;o)
  Dit weekend is mijn vrije weekend .. heerlijk binnen ook :o)
  Bedankt hoor ! jij ook een fijn weekend !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je wel voor je mooie wensen, en je mooie foto's. Ik wist niet dat jij ook een 'molly' had! Jij ook een fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De winter is al weer vertrokken maar de plaatjes blijven mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lig een beetje achter met blogjes lezen ;)
  intussen is de sneeuw hier weer weg geweest en inmiddels ook weer gevallen, het ziet er al weer prachtig uit , wit en ongerept...al doet mijn kat wel een poging om zijn afdrukjes achter te laten in de nieuwe sneeuw... ik hoop dat de vogeltjes snel nweg zijn...iig voor "het zwarte gevaar" er aan komt...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen