maandag 21 april 2014

Blomkes en Flinterkes / Bloemen en Vlinders


De natuur is volop in ontwikkeling, buiten staan de fruitbomen in bloei, staan de voorjaarsbollen in bloei en is het een feest aan zingende vogels.

Ik was even in een dipje geraakt waar het mijn quiltwerkzaamheden betrof, hoewel ik trouw iedere week het bloggersquilt blok maak, wil ik graag weer iets ernaast op pakken, ik heb geprobeerd het quilten van mijn sterren op te starten en dat is ook wel gelukt, maar het is niet iets dat je even pakt, het is nog al een geheis met zo'n grote lap, gelukkig ligt er nog iets op me te wachten, de Blomkes en Flinterkes, het ontwerp van Klaske, mocht je geïnteresseerd zijn in het patroon ze biedt het aan op haar site, > klik hier < (klik ook even als je meerdere uitvoeringen van dit patroon wilt zien, Klaske heeft deze ter inspiratie erbij geplaatst, zo leuk om hetzelfde patroon in diverse kleuren te zien).

Omdat ik morgen een gezellige dag met vriendinnen bij een vriendin in Zwolle door ga brengen, heb ik natuurlijk een handwerkje nodig, naast lachen en praten wil ik ook wat steekjes zetten, dat was net het duwtje dat ik nodig had om naar de Blomkes en Flinterkes te grijpen, eens te zien hoe ver ik ook alweer ben, ik heb er tot mijn grote schaamte al mee op de Regiodag 2013 van het Quiltersgilde in Ureterp op het podium gestaan, kun je meteen zien hoe ver ik ben:
Klaske met de rode versie, Ruke met de antieke versie en ik met de onaffe versie *Ü*
Aan de randen moet nog heel wat gebeuren, ik ben dus druk met bloemen en vlinders voorbereiden, ik hoop je volgende week maandag te showen dat ik heerlijk in de weer ben geweest met deze leuke applicatiequilt,  het begin is er:
Ik wens je een prettige week toe, geniet van wat je gaat doen, tot donderdag!


8 opmerkingen:

 1. Knap dat je het weer oppakt, dat geeft vast veel voldoening!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes. Het verdiend gewoon een affo te worden. Hij is nu al zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een super mooie applicatie quilt om mee verder te gaan.
  Heel veel plezier hier mee.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo, ben weer bij met lezen, lag iets achter :) , maar ben weer helemaal op de hoogte.
  succes met de blomkes. was geen wandel weer vandaag...dus je bent vast een eind opgeschoten. :)..
  ben vandaag met Willy naar het stoffenspektakel geweest...
  heb andere lapjes mee genomen dan om te qulten *U*.
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat je dit project weer opgepakt hebt, veel succes en plezier ermee! Ik verheug me vast op de update!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een mooie. Veel plezier nog ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed van je dat je de flinterkes weer oppakt...je staat niet alleen, die van mij moet zelfs nog drie hele randen......Succes met de jouwe en wie weet inspireert het mij hem ook eindelijk nog eens af te maken, het is inderdaad een erg leuke quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je deze quilt weer hebt 'teruggevonden'. Het is een plaatje, zeker in jouw uitvoering! Ik wens je veel plezier, in Zwolle, maar ook met je 'blomkes'.

  BeantwoordenVerwijderen