maandag 21 juli 2014

Ik tel sterretjes

Ik tel sterretjes en deze week wilde ik er vijf quilten, vijf sterretje in de hexagonnen die mijn sterren verbinden in mijn sterrenquilt, nu is er aan zo'n gequilt sterretje niet zoveel te zien, ik heb mijn doel gehaald en kan trots vertellen dat ik wat hele hexagonnen betreft nog 16 stuks moet doen, wat er daarna nog allemaal moet gebeuren zal ik nu niet opsommen.
Wel wil ik iets laten zien waar ik als rommelkont erg blij mee ben, voor ons jaarlijks Quiltweekend maakte ik twee buideltjes als cadeautje, eerst maakte ik een prototype, die heb ik zelf gehouden en daar heb ik nu veel plezier van, want mijn klos, mijn schaartje, naalden, potlood, duimring, vingerhoed en naaldtrekkertje passen er prima in en ik heb steeds waar ik ook ga zitten alles onder handbereik.

het kantje haakte ik met naald 1,75 dat was even priegelen, maar het went wonderbaarlijk snel, een grote knoop uit een van de schoonmoederknopendozen en het buideltje was een feit.
Natuurlijk heb ik dit niet zelf bedacht maar nagemaakt van een plaatje op het internet.
Wij hebben net vakantie gekregen, vertrekplannen zijn er nog niet en of die er komen weten we pas als het zover is, voorlopig zijn we bijzonder gelukkig in eigen huis en tuin met een boek in de schaduw, want oh, oh wat is het warm!

Ik wens je een prettige week, als je vakantie hebt, veel plezier! Tot de volgende keer.5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk tasje, knap hoor dat je dat zo eventjes namaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk tasje. Bijzonder praktisch zo'n klein buideltje waar alles overzichtelijk in zit!
  Hulde dat je je doel gehaald hebt met de sterretjes. Je gaat gestaag de goede kant op. Veel succes met het vervolg. Jouw sterrenquilt staat hoog op mijn favorietenlijstje. Ik verheug me er al op om die straks af te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doel behaald, dat geeft een fijn gevoel hé. Het tasje vind ik super leuk
  Fijne vakantie, geniet er van waar je ook maar bent
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een beeldje dat tasje!!! En je sterren goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk tasje. Handig om dat even zelf uit te kunnen vinden. Succes met de warmte en fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen