zaterdag 30 juni 2012

Bowls....Wauw, dat ging snel, de dag na aankondiging van de Bowls with borders bloghop werd inschrijving stop gezet, binnen 1 dag waren er meer dan 160 inschrijvingen, de limiet was 150 aanmeldingen, zoveel enthousiasme hadden de dames niet verwacht.
Inmiddels staan de bloghop dagen vast en ik ben op 18 augustus ingedeeld, spannend! Dat wordt een tijdje pittig doorwerken, ik werk meestal erg langzaam, dus deze vrolijk aangegane klus is een mooie stok achter de deur.
Ik droom van stofjes, kleuren en uitvoeringen, zal ik er iets speciaals van kunnen maken, ben ik wel zo origineel? Aan het patroon zal het niet liggen, dat is zo leuk... ik heb er zo'n zin in!

Mocht je nog niet op de site van Regina Grewe gekeken hebben, dan raad ik je dat zeker aan, er staan ook gratis paper piece patronen op die zeker de moeite waard zijn.
Groetjes, Pauline

3 opmerkingen:

 1. Dat wordt leuheuk!
  Ik wacht nog op het patroon en mijn blogdag...

  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Paulien, wat kun je lekker druk zijn in je hoofd met zo'n patroon, maar wel leuk druk!
  Heerlijk dromen en plannen maken, ben benieuwd naar het resultaat! En je moet jezelf niet onderschatten, je bent heel origineel en maakt prachtige dingen dus dit kun je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi pauline,

  Zit heel de dag al achter de lap maar wat er komt geen patroon en ik wil beginnen. net als jij
  ik heb de stofjes bij elkaar gezocht. oud en nieuw door elkaar.
  zet hem op en je werkt niet langzaam je werkt super nauwkeurig ik ben jaloers op jouw superfijne steekjes.
  liefs marcel

  BeantwoordenVerwijderen