zondag 5 augustus 2012

Update

Op verzoek van Klaske die gisteren haar prachtige Blomkes en Flinterkes ontwerp helemaal af en opgehangen prestenteerde heb ik een foto gemaakt van de 4 blokken die ik tot nu toe gemaakt heb.
Ik zou eerst blok 5 overslaan omdat ik die later wilde maken naar eigen inzicht, maar als je er eenmaal aan denkt kom je toch niet van geborrel op de achtergrond in je hoofd af en zeker als het steeds opdringeriger gaat borrelen ontstaan er kleine plannetjes die niet weg willen gaan, ik denk dus dat ik er eerdaags niet aan ontkom, het wordt tijd voor blok 5, maar eerst iets afmaken dat eigenlijk 1 augustus al af had moeten zijn.

Dat project staat links in de marge, Miez, Miez, Miez moet af, alle katjes zijn al af, maar moeten nog verwerkt worden tot dat wat ik heel origineel in gedachten had, hoe origineel mijn plan was blijkt maar weer toen ik zag dat er doorzetter is die hetzelfde project onder handen had, ZIJ is klaar en kijk eens wat ze er mee gedaan heeft, heel inspirerend om snel door te gaan met mijn Miezen. Ik wil nu snel mijn bakje af.
En dan nu nog een kleine sneakpeak van de Bowls with borders, gisteravond zette ik de laatste steekjes, de 18e augustus is mijn beurt om te showen wat ik deed met het patroon.
Groetjes, Pauline

6 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal weer, je blomkes is super, en de bowls heb ik in het echie mogen bewonderen! S6 met de miezen, daar maak je vast weer wat moois van! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blomkes worden mooi, zeg. En ik vind de bowls wel erg mooi wat ik zie in dat blauw. Sterkte en succes met Miezen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn je blomkes. Wat ik kan zien van de bowl is al super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi je blomkes en de bowls is super mooi, kan je trots showen.
  Even door geklikt voor je Miesen, dat word zeker mooi als ze klaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh mooi om je Blomkes en Flinterkens zo bij elkaar te zien - wow zeg wat wordt dat mooi! Succes met de miezjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 4 mooie blokken :-) en een mooi patroon heb je langs de koppen...

  BeantwoordenVerwijderen