donderdag 30 augustus 2012

En langzaam....

Langzaam gaan we weer naar het normale leven, maandag starten school en werk weer en wordt het huis weer mijn "territorium".
We zijn even op vakantie geweest en hebben ons vermaakt in de bossen van Luxemburg.
We hebben gewandeld en gewandeld, alle musea, attracties hebben we links laten liggen, alleen maar bos gesnoven en gelopen, het toppunt van heerlijkheid (in mijn beleving *Ü*).

Veel tijd om te handwerken heb ik niet genomen, ik was druk aan het bloghoppen in de bowls bloghop. Ik kan iedereen zo'n bloghop van  harte aanbevelen, wil je het eens proberen, houd dan Mme Samm's blog in de gaten, je hoeft natuurlijk niet zelf mee te doen, je kunt ook mee hoppen met een lopende hop en genieten van wat mensen doen met de opdracht, 10 september begint de Dots on Dots hopshow, een vrij thema als er maar gestippelde stoffen worden gebruikt, waar je kunt gaan kijken wordt ook op Mme Sam's blog vrijgegeven.

Wat ik wel deed als ik niet met mijn mannen over de bospaden liep is blok 6 van de Blomkes, hij is nog niet af, maar in een vergevorderd stadium:

Blok 7 en 9 ben ik aan het voorbereiden, de flinterkes (vlindertjes, geen flintertjes) moet ik nog maken, blok 5 groeit in gedachten, ik denk dat ik er uit ben, al brainstormend kon het steeds gekker, meer en fantastischer (ja ja, bedenken is het probleem niet, maar de uitvoering kon wel eens voor problemen zorgen), ik ben terug gegaan naar de "eenvoud" van de andere blokken, nu de uitvoering nog, voorlopig heb ik dus genoeg te doen.

Gisteren had ik een vriendinnendag, dat stond garant voor een feestdag, met Haar en Haar  ging ik naar Haar , ik kon me dus verheugen op een dag van hoog creatief gehalte, het is zo leuk om elkaar weer in het echt te ontmoeten (we "zien" elkaar vrijwel dagelijks online), elkaars werk in het echt te bewonderen (en creatief zijn ze, deze dames).
Laat ik je vertellen dat het een superdag was, de ontvangst allerhartelijkst was en dat de muffins heerlijk smaakten, ik kon er nog net een foto van maken:

Ik ga nog even genieten van het laatste staartje van de vakantie.
Groetjes, Pauline


9 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijke gezellige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne vakantie gehad, en gister leuk bezoek gedaan.
  Prettig weekeinde Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt je goed vermaakt Pauline, heerlijk. Wat worden je blomkes blokjes leuk! Je komt er vast wel uit met blok 5 denk ik zo....! groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hé Luxemburg, wij zijn er 2 keer op vakantie geweest, met niet al te best weer, maar dan zie je het meest van een land!!
  Wat worden je blokken mooi, ben benieuwd naar blok 5!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zoveel gewandeld. Je blomkes zien er erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Luxemburg, een mooi land we zijn er ook al verschillende keren geweest en de bossen blijven zeer aantrekkelijk.Mooi lok heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen