woensdag 2 januari 2013

Een heel gelukkig 2013! en de Bloggersquilt

Ik wens iedereen een heel gelukkig 2013, met veel goeds en geluk en als je voornemens hebt, wees dan niet te streng als het niet helemaal lukt, kijk naar wat wel lukt, haal de positieve punten eruit en onthoud dat je een mens bent en dus niet perfekt.

Mijn lieve vriendin Jacqueline heeft een goed voornemen/idee opgestart, zij organiseert een bloggersquilt, het is de bedoeling dat jij als blogger een patroon van een blok naar haar stuurt met een klein stukje tekst waarom je juist dit blok aanlevert, het blok moet te maken zijn in het formaat 15x15cm, want dat is de uitgangsmaat van deze quilt, een blok in sturen geeft geen verplichting om quilt te maken of deel te nemen aan dit project.
Vandaag heeft ze haar Bloggersquilt aangekondigd, morgen komt het eerste blok!
Ik hoop dat jullie allemaal een blok inzenden, want als deelnemer hou ik van grote quilts, dus heb ik veel blokjes nodig!
Ik heb voor mezelf een button gemaakt voor deze quilt
ik heb de B van Blogspot gebruikt, maar je hoeft natuurlijk geen blog bij Blogspot te hebben, alle bloggersblokken zijn welkom, of je nu actief of passief blogt, en er staat 2013 op maar het project zou als het slaagt best eens veel langer kunnen lopen! Hmmmmm, dat is nog eens een opwindend idee!
Ik hoop dat jullie allemaal op Jacqueline's uitnodiging in gaan om een blok in te sturen, het is een kleine moeite en je doet ons er een groot genoegen mee. Lees er alles over op haar blog 
en doe mee aan dit leuke initiatief, dan hoop ik binnen enkele weken/maanden ook jouw blokinzending toe te voegen aan mijn Bloggersquilt.
Groetjes, Pauline


8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je meedoet, geweldig! Ik hoop natuurlijk ook op veel reakties! Het wordt in iedergeval een super leuke quilt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee, ik ben al bezig met mijn blauwtjes van 6", dat is maar iets groter dan 15x15cm, misschien kan ik wel eens een blok aanleveren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk wens ik je ook een mooi 2013. Leuk idee de blokkenquilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ik ga eens een kijkje nemen op die site, wie weet verzin ik ook nog wel een blokje...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me reuze leuk, ik ga de site eens bekijken.
  Misschien kan ik ook een blokje inleveren met de tijd.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas ben ik niet zo'n naaiwonder...quilten is niet echt iets voor mij, ook al vind ik het wel heel mooi! Ben benieuwd wat je gaat maken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik heb haar een blokje gestuurd hoor! Maar of jij er blij mee bent ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een leuk idee. Ik zal eens gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen