donderdag 21 augustus 2014

Klaar voor de start.... AF!

Deze week kreeg ik de uitdaging die ik nodig heb, mijn sterrenquilt af quilten voor de kerst vakantie, of ik denk dat dat gaat lukken: nee, ik denk het niet, maar ik ga er wel voor, het zal toch een keertje af moeten en ik beleef veel plezier aan het quiltwerk. Wat er tegenover staat: een gezellige handwerkbijeenkomst met vriendinnen in de kerstvakantie, dat is eigenlijk een traditie, maar het is wel een kick om hem dan als affo te kunnen presenteren, dus ik ga ervoor.
De eerste hoek met alle quiltdelen zit er in:

De komende weken hoop ik vele sterren onder ogen te krijgen en in handen te hebben en tegelijkertijd de driehoeken aan de zijkant, dit is het begin.
Het is nog een beetje vroeg, maar ik wens je alvast een heerlijk weekend.8 opmerkingen:

 1. Met zo'n 'stok achter de deur' stimuleert natuurlijk enorm om hem met de kerst af te hebben, het gaat je vast lukken hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed, Pauline! Het gaat je vast lukken. Ik ga binnenkort echt beginnen met het doorquilten van King George, maar ik vind quilten niet zo leuk, maar ja alleen maar tops is natuurlijk ook niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zal je zeker lukken, ook een mooi werkje op de bee
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met het halen van" the deadline " gaat je vast wel lukken.
  Het is en blijft een top quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jippieeee! Ik wil 'm zó graag af zien! Ik ga je luidkeels aanmoedigen om de deadline te halen! Het weer werkt al vast mee. Het is perfect om je in huis terug te trekken met je quiltwerk.

  BeantwoordenVerwijderen