maandag 28 juli 2014

Ik tel nog steeds sterretjes

Vorige week wilde ik 5 sterretjes quilten en dat lukte, 
dat wilde ik deze week weer doen.
Het wilde eerst niet lukken, ik kreeg er 3 klaar deze week, gisteravond voegde ik er drie (ja het werd een latertje!) toe en vandaag deed ik er nog twee, in totaal maakte ik er 8 deze week. 
Sterretje 7 van deze week en onder de mal hexagonnetje 8 dat nog gemaakt moet worden, mijn mal is bijna op zijn eindje, ik knutsel altijd iets uit een cornflakes doos, zo simpel mogelijk. Ik heb grote bewondering voor mensen die zelf een mooie mal snijden naar uit template, mij is dat nog nooit goed gelukt. Zijn daar cursussen of workshops voor? Daar zou ik er wel eens eentje van willen volgen!

Eerst heb ik vandaag patroondeeltjes zitten knippen voor mijn nieuwe onderweg werkje, toen ik daar genoeg van had ben ik buiten gaan zitten, de grote parasol omhoog, de quiltstandaard mee naar buiten en heerlijk quilten
Zo zat ik erbij, onze Twister vond het een super idee en kwam zichzelf nestelen op dit uitgelezen kansje.
Ik mocht niet teveel draaien aan mijn quiltring, want dat lag mevrouw niet lekker meer, erg he?
Nu nog 8 hexagonnen, dan heb ik het eerste onderdeel quiltwerk aan deze quilt klaar, je zult hem daarna nog vele malen voorbij zien komen, want het wordt nog een lange weg. 
Op naar de laatste 8 hexagonnen, dat eerst maar eens doen.
Ik wens je een heerlijke week toe, geniet van wat je gaat doen!


3 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n poes die dichtbij je wil zitten. De mijne zit nu ook op schoot,ze zat net te miauwen in de vensterbank want er viel een spetter regen en daar houdt ze helemaal niet van.
    Veel plezier met je quiltwerk deze week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat mooi Pauline. Een pracht kleuren combinatie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat wordt weer prachtig. Hier durven de poesen ook eens "meehelpen"

    BeantwoordenVerwijderen