maandag 1 april 2013

Maandag - Hartjesdag

Ik ga ervoor, weer zeven hartjes, zeven momentjes van kleine denkerijtjes, gekoesterde momentjes op de dag tussen alle gewone beslommeringen door.
Het bovenste hartje zat in een bundel die per kilo ging, een zak vol verrassingen in de kleuren rood, die daaronder is een verjaardagslapje van een eerdere verjaardag, de middelste in het rijtje van 3 is een verjaardagslapje van de verjaardagslijst voor mijn afgelopen verjaardag, nummer 5 is een krijgertje van iemand die aan het opruimen was, die met de felle kleurtjes komt van mijn moeder, zij heeft hier een rand van om haar sterrenquilt, de een na bovenste en de onderste zijn "gewoon" zelf gekocht.

Twee tips deze keer, een om rechtop te beleven en een om liggend te ondergaan:
Om te beginnen een Swingfeest in Leeuwarden op 5 april: Een sprankelende bruisende ontmoetingsplek waar iets te beleven valt. Mogelijkheid om massage te boeken, inbreng en meenemen van de SamenZijnWeRijkTafel., een gezellige manier om eens andere mensen te ontmoeten, - hier - vind je iets meer informatie.

Ook op 5 april kun je liggend het Klankschalen lig-concert met Angela van Rooijen ondergaan, zelf je matje, slaapzak, deken en/of kussen meenemen zodat je op comfortabele manier dit concert kunt beleven.
Helaas dit evenement gaat niet door (bedankt Joke voor de melding) en is vervangen door een optreden zeemanskoor Auke Wybesz en de groep Tjilpz in De Spylder, het zeemanskoor Auke Wybesz uit Hindeloopen brengt zoals de naam al zegt Zeemansliederen ten gehore.
Tjilpz is een groep van 7 personen en een pianist uit Workum. Het repertoire bestaat uit modern, pop en Folk. Entrée 5 euro - inloop vanaf 19.45 uur - info -

Een heel gezellige week, doe met genoegen wat je gaat doen.

9 opmerkingen:

 1. Mooi hartjes weer. Leuk om aan ieder lapje een herinnering te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je zulke mooie heinneringen hebt bij alle lapjes.
  Fijne dag Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk al die verhalen bij de lapjes, dat maakt de uiteindelijke quilt ook heel bijzonder en vol verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk, hartjes met overdenkingen en herinneringen van en bij mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie hartjes heb je weer gemaakt. Bijzonder toch dat je je van al die lapjes altijd weet te herinneren wanneer je ze kreeg en van wie? :) Dat maakt het quilten zo bijzonder, het zijn altijd heel veel herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooie hartjes weer,en zo leuk te lezen over de lapjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijf het leuk vinden om de hartjes te zien.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat worden jouw hartjes leuk en fleurig, en je bloggersblok is ook weer mooi

  BeantwoordenVerwijderen