maandag 30 december 2013

Sweet Hearts Maandag - De laatste!

De laatste Sweet Hearts Maandag op mijn blog in losse blokjes vorm, een project waar ik het hele jaar plezier aan heb beleefd, dat overal ging waar ik ging, wat zal ik het gaan missen, gelukkig mag ik het nog quilten, dus het is nog niet helemaal afgelopen met dit project.
Het begin
 Ik begon enthousiast hartjes te maken, maar bedacht al snel dat als ik niet halverwege mijn belangstelling wilde verliezen omdat ik tegen een "nieuwen voorbereiden drempel" op zou lopen, ik alles voor moest bereiden, dat werd snijden van de blokjes en uitleggen en hartjes knippen, knippen, knippen
en uitleggen, kijken dat er een goede mix tussen rood, roze en paars kwam.
De wekelijkse blokjes gingen eerst in het projectdoosje
later kwam er een project tasje voor, dankzij Mdm Samm van Sew we quilt, organisator van bloghops, het patroon heet The Tammy en werd aan de deelnemers van de bloghop uitgedeeld om een eigen versie te maken, ik maakte voor mezelf een Sweet Hearts buideltje voor al mijn klosjes garen, naalden, spelden, schaartje, potloden en wat je zoal nodig hebt bij het appliceren van hartjes.
En dan nu de laatste hartjes, het komt een beetje vreemd uit met de telling, ik heb er echt over na moeten denken hoe dit nu komt, maar ik ben er achter, in het begin heb ik wel eens hartjes verlegd naar een plekje tussen al gemaakte hartjes, maar die had ik dan niet gefotografeerd, dus nu lijkt het of ik tekort kom
358 - 361 zoete hartjes
Geloof je me niet, dan mag je tellen, het zijn 365 zoete hartjes + 108 extra zoete hartjes
473 Sweet Hearts
 De eerste helft
en de tweede helft
Dit is natuurlijk nog niet het laatste dat je gaat zien van mijn zoete hartjes, nu komt de mooie kunst van het quilten nog, toch wil ik jullie nu hartelijk bedanken voor jullie support het hele jaar door, alle bewonderende reacties iedere week weer, het waren pareltjes aan mijn ketting en een steuntje in de rug.

Deze week werd ik blij verrast door het winnen van een give away via de Adventkalender van Samenspinsels, kijk nu toch wat voor liefs ik ontving van Kyra   
Als je de foto vergroot kun je zien dat er in ieder huisje een label zat die de potmaat aangaf waarvoor het hulsje gedoeld is, beide had ik niet in huis, maar wel goede alternatieven, zodat ik mijn lichtjes meteen kon plaatsen. Het bloemetje is een extraatje, voor de komende lente... is dat niet lief?

Voor morgen wens ik jullie een heel goed uiteinde van 2013, en een spetterend begin aan 2014, 
alle goeds, liefs en wat wenselijk is voor jullie en jullie geliefden.
11 opmerkingen:

 1. Geweldig alle hartjes klaar dit jaar.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Pauline :0)
  Wat kan er toch veel moois in een jaar gemaakt worden ...
  leuk om je hartjes zo bij elkaar te zien groeien tot een mooi geheel !
  veel quilt plezier hoor:0))
  En ook alle goeds voor 2014 gewenst !

  liefs,
  simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow knap hoor al die hartjes. Dat zou mij niet gelukt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super record aan hartjes heb je gemaakt! Prachtig. Ben benieuwd naar de quiltresultaten tzt, dan wordt de uitstraling ook weer anders. En nu? Afkicken maar! Je vindt vast snel weer iets anders om je op te storten. Jullie ook een goed uiteinde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap dat alle hartjes af zijn. Het was erg leuk om te volgend. Ik wens je een leuke oudejaarsavond en mooi 2014.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pauline it has been fun taking this year long journey with you. My hearts are almost complete.. one more to go! I will miss the Sweet Hearts also. All the best in 2014. I will be continuing to read your quilting adventures.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dan is dit echt de laatste keer dat ik kan jubelen hoe lief ik je hartjes vind! Vanaf het moment dat je gaat quilten zal ik jubelen hoe snel het gat, en hoe mooi het wordt en dat je toch echt, echt dóór moet gaan :) Fijne jaarwisseling en ik wens je van harte een geweldig 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig project heb jij gemaakt in 2013. Hetcwas een lust voor het oog om te volgen. Ik wens je nog veel plezier metvhetcquilten van je zoete hartjes.
  En een gezond 2014 voor jou en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke lichtjes zijn dat zeg. Kyra is zo'n leuk en lief mens ken haar van wol in de hoofdrol in haren
  geniet er maar van
  marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oei, ik kom hier op het juiste moment langs! Leuk dat je de lichtjes zo'n mooie plaats in je bericht geeft, Pauline! En ik heb erg veel respect voor je hartjesquilt, prachtig is hij! Heb je ook meegedaan met de huisjesquilts? Ik zag wel het logo, maar kon nergens een eindresultaat vinden.

  BeantwoordenVerwijderen