maandag 2 december 2013

Sweet Hearts Maandag


330 - 336 zoete hartjes
Kennen jullie dat, dat als je een bepaalde stof ziet dat er een soort emotie ontstaat, ik heb dat met het middelste hartje-stofje, toen ik het voor het eerst zag, het zat in een aanbieding in gewicht/kleur,  ik raakte ontroerd door de kleur, ik heb geen idee waarom, maar steeds als ik het stofje zie dan word ik door iets geraakt, het gekke is dat ik geen idee heb waar het vandaan komt, ik heb gezocht in jeugdherinneringen, maar ik heb niets kunnen ontdekken wat er ook maar enigszins aan doet denken, het blijft een raadsel.
Een overzichtje van de hartjes, het gaat nu snel, de rijen worden korter en korter, 
het aftellen is echt begonnen.

Ik ben dol op Adventkalenders, op FaceBook zag ik een leuke aangekondigd, via deze kalender kun je iedere dag een leuke tutorial, een inspiratie of idee op doen al bloghoppend langs steeds een ander blog, ik wil je de link niet onthouden:
http://samenspinsels.blogspot.nl/2013/11/de-samenspinsels-advent-kalender-gaat.html


Ik wens je een prettige week, als je Sinterklaas viert hoop ik dat jij heel lief bent geweest dit jaar en fijn verwend wordt.


8 opmerkingen:

 1. Het word een mooi harten verzameling zo samen. Dank voor de link. Fijne week frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt prachtig wordt het egheel en nu ga ik snel naar de link. Ik ben gek op dit soort gehop. Dank jewel hoor, geeft mij de komende dagen weer veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal je quilt mooi worden met al die prachtige stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende hartjes weer! En je lap: prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat bijzonder zo'n hartje (lapje) die je raakt ...:0)
  Wie weet komt het nog waardoor ...
  Fijne week ook hoor!

  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke blog heb je! En dank je voor je berichtje op mijn blog! En uiteraard superleuk dat je de link deelt! groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is ook een bijzonder lief stofje, die van het middelste hartje. Misschien kom je er nog achter, wat het is dat je erin ontroert. Zo niet, dan geniet je lekker van het stofje zelf. Ik geniet elke keer weer van je hartjes update!

  BeantwoordenVerwijderen