donderdag 23 januari 2014

Bloggersquilt Donderdag - blok 55

Het gaat goed met de Bloggersquilt, hij groeit lekker, er ontstaan steeds nieuwe ideeën over hoe ik de blokken aan elkaar ga zetten, heerlijk vind ik dat inspirerende hersen-borrel-stadium! Soms weet ik het helemaal zeker hoe ik het zal doen, om vervolgens enige tijd later voor een heel ander plan te vallen! Ik heb geen haast het zal zich vanzelf wijzen hoe het er uiteindelijk uit zal zien.
Vandaag mag ik jullie het 55e blok laten zien, mijn uitvoering daarvan tenminste, het blok is van Elly zij licht haar keuze als volgt toe: 

"Nadat ik al een paar jaar aan het quilten was, bedacht ik dat het wel goed zou zijn om een beginnerscursus te volgen. Het leuke was dat ik daar blokken tegenkwam die wel heel leuk waren. Zo ook dit blok en het je kunt er alle kanten mee op met de kleuren."

Ik heb voor dit blok bloemetjes stof gekozen, lekker vrolijk in deze grijze dagen, drie stofjes die ik afgelopen jaar in Zwolle op de Handwerkbeurs heb gekocht en die met het gele bloempjes is er eentje uit de stofjesruil op de Regiodag van het Quiltersgilde.
55 blokken vraagt eigenlijk om een update, maar ik verwijs graag naar mijn Picasa album om alle blokken te bekijken, je krijgt er een netter overzicht dan als ik alles op mijn designwall bij elkaar prik. 
  De Handwerkbeurs is volgende maand alweer, ik heb er zin in want als het enigszins mogelijk is ga ik er heen (ik hou even een slag om de arm, want ik heb al een keer door onvoorziene omstandigheden verstek moeten laten gaan). En ook voor de Regiodag heb ik me alweer opgegeven, dat is ook zo'n heerlijke dag entertainment en goede verzorging! Heerlijke uitjes in het vooruitzicht, een rijk gevoel!

Ik ga snel het volgende blok ophalen bij Jacqueline, ik wens je een prettige donderdag, en alvast een fijn weekend!

8 opmerkingen:

 1. Leuk blok weer Pauline! Je houdt het goed bij hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd. Een mooi vrolijk blok heb je weer inelkaar gezet:-)
  Jij ook alvast een goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een mooi blok geworden. Ik zal je album eens even bekijken. Dat is vast weer een genot om alles te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi blok is het. Je hebt er al heel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk hé om iets in je hoofd te laten borrelen! Ik moet veel werken in de week van de handwerkbeurs, en word het helaas te veel om naar de handwerkbeurs, vind het wel jammer maar je kunt niet alles hé?! Dan volgend jaar maar..Maar ik kijk uit naar de regiodag, altijd erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een hele aparte, leuk met die bloemetjes, dank je wel voor al je voorbeelden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk bloemetjes lapjes verhaal erbij :0))
  Veel plezier op de beurs alvast gewenst (ben een keer geweest maar is wel erg eind weg jammer genoeg...

  groetjes,
  simone

  BeantwoordenVerwijderen