donderdag 30 januari 2014

Bloggersquilt Donderdag - blok 56

Sandra stuurt dit blok in omdat vertelt ze:
"Het is een kleine dresdenplate. ik heb er een boekomslag voor mijn jongste zoon mee gemaakt."

Het is de tweede Dresden Plate in onze Bloggersquilt, deze keer wilde ik de 'fussy cut'methode proberen, dat houdt in dat je een bepaald motiefje in de stof gebruikt om een bepaald effect te krijgen. Eerst kon ik geen geschikt stofje vinden in de voorraad, uiteindelijk vond ik er toch eentje, toen heb ik een avond zitten tekenen en knippen en toen zou ik en zou ik en zou ik patchen, helaas kwam er steeds iets tussen en deze week heb ik mijn blokje niet af, maar ik kan jullie wel laten zien wat ik tot nu toe heb en misschien willen jullie meedenken over de kleur achtergrond:
Licht of toch donkerblauw? Ik neig zelf naar de donkerblauwe variant.
Ik ga snel kijken wat Jacqueline deze week voor blok heeft klaargezet, eerst maak ik dit blokje af voor ik aan het volgende begin, maar ik ben wel heel nieuwsgierig welk blok zal zijn en van wie het zal zijn.
En een oproepje, want het einde van de Bloggersquilt is in zicht, heel erg jammer want ik geniet echt van dit wekelijkse project, maar goed een oproepje:
Dit is de Bloggersquilt van Jacqueline, zoals je ziet zitten er nog gaten in, die gaten wil ze nog graag vullen en dan heeft haar quilt een formaat waar ze blij mee is. Er liggen nu nog een aantal blokken op de plank, maar er zijn nog 9 blokken nodig en dit is dus je laatste kans om een blok bij te dragen en ook een plaatsje te verwerven in onze quilt, wacht niet te lang en maak ons blij (alsjeblieft)!
Ik wens je een heel prettige donderdag en alvast een heerlijk weekend!
Tot de volgende keer!

8 opmerkingen:

 1. Ik ga voor de donkerblauwe! Hoe dan ook hij wordt vast weer enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O donker, pauline! Wat een beeldje wordt dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat blok wordt wel geweldig leuk! Ik zou kiezen voor de donkere achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie stof. Ik vind de donkerblauwe achtergrond het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi motief heb je gevonden. Ik zou ook voor de donkere gaan. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat prachtig is dit blok geworden, ik dacht dat alleen ik zo gek was! Heb ik je al gezegd dat ik het blok prachtig vind :-P

  BeantwoordenVerwijderen