maandag 20 januari 2014

Blue Monday


Sun rise - Jacqueline
Vandaag 20 januari is het BLUE Monday - de derde maandag in het nieuwe jaar en het is "wetenschappelijk" bewezen een dag waarin grote groepen van de mondiale bevolking in een dip schiet - het jaar is begonnen, de feestjes zijn voorbij, de goede voornemens veelal mislukt en het is grijs en alweer maandag!
Er verscheen een oproep op Facebook om een twist te geven aan BLUE Monday, om op je blog een bericht met je favoriete BLAUWE quilt te laten zien, maar het mag ook iets anders BLAUWS zijn waar jij vrolijk van wordt en het te delen met de wereld op het wereld wijde web.
Pine-apple - Annelies

Wat ik met je wil delen is het fantastische project dat Jacqueline opstartte en waar we al een jaar mee bezig zijn: De BLOGGERSQUILT - toevallig maak ik die van mij in het BLAUW, patronen van blokken die door quiltende bloggers of bloggende quilters worden aangebracht, met een link naar hun blog en een reden waarom zij juist dit blok als favoriet hebben. Zelf hoeft het blok niet gemaakt te worden, je hoeft ook niet mee te doen aan het blokken maken, dat is natuurlijk wel leuk, maar absoluut geen must!
Mandjes - Evy
 Mocht dit project je nog niet eerder zijn opgevallen, wil ik bij deze een oproep doen aan alle bloggende quilters/quiltende bloggers om alsnog een blok in te sturen, we kunnen er nog veel meer gebruiken, het blok moet in het formaat 15x15cm te maken zijn, alle technieken mogen aan geleverd worden.
Pruimenbloesem - Gina
Je maakt ons er ontzettend blij mee en zorgt ervoor dat we ons project nog een tijd voort kunnen zetten!
Country Rose - Carin
Hier vind je een overzicht, waar ik zelf heel blij van kan worden, van alle BLAUWE blokken tot nu toe:
https://picasaweb.google.com/101848932987799966730/Bloggersquilt
Scottie - Tristan
<Klik> op het plaatje, staat jouw favoriete blok er nog niet bij, stuur je het dan in op het blog van Jacqueline vind je de gegevens/haar mailadres, je zou onze BLUE Monday er helemaal door opvrolijken!
 
Het mysterie van blok 50 - een blok waar door pc-ellende de begeleidende mail was verdwenen en dus ook wie de inzender was - is opgelost, Annemieke ontdekte het blok en reageerde spontaan, nu zijn alle gegevens weer compleet!
Ik wens je een heerlijke BLUE Monday toe - dat de vrolijkheid de eventuele dip mag overwinnen en je veel prachtige BLAUWE inspiratie tegen zult komen vandaag!

http://ginginis.blogspot.nl/

En morgen is het alweer een leuke dag, dan gaat de Framed Flowers BOM van start, je leest er alles over op het blog van Gingini! Mocht je vandaag toch in een dip schieten, heb je iets om naar uit te kijken, want dit belooft een feest te worden!
Fijne dag!

10 opmerkingen:

 1. Leuke blogpost! (maar ik doe niet mee aan dit initiatief, ik zou te lang moeten zoeken voor iets blauws ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een echte opkikker al die mooie blokjes, jij ook een zonnige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt je hele blog aangepast. Leuk. Gelukkig heb ik geen last van die dip. Te veel te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen dip hier, want ik word erg blij van mijn regenboog deken die ik aan het haken ben, maar jouw blauwe blokjes zijn ook om te smullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuke blogpost heb je ervan gemaakt, Pauline! Gelukkig ben ik vandaag niet in een dip geschoten. Ik had geen goede voornemens, die heb ik vandaag pas gemaakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Monday monday, hier is hij bue, of true blue?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je er een leuke post van gemaakt. Inderdaad heel veel heerlijke blauwe dingen om te laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar wordt je helemaal blij van! Wat een mooie blauwen! En bedankt voor het plaatsen van de link. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij hadden een weekje geen internet dus blauwe maandag is aan me voorbij gegaan en ik heb er niets van gemerkt hoor.... Mooie blokken laat je weer zien.

  BeantwoordenVerwijderen