maandag 12 mei 2014

Blomkes, nog steeds zonder Flinterkes

 De Blomkes hebben afgelopen dinsdag op de minibee, die Tineke maandelijks organiseert, weer een kleine vooruitgang gekregen, alle blomkes zitten nu vast en terwijl ik dat zo tevreden denk weet ik meteen dat dat niet waar is, op de uiteinden van elke sliert moet nog een bloem, maar die heb ik nog niet voorbereid, want ik wist niet zeker of dat goed ging komen in de breedte, dus als deze randen klaar zijn ga ik kijken of ze er zo op kunnen of overlappend op de hoek geplaatst kunnen worden.
Vandaag zal ik verder gaan met de Flinterkes, want ik mag weer in de bus naar mijn moeder, die zittijd breng ik meestal handwerkend door, als ik tenminste geen boek bij me heb dat meer lokt, of via de gratis wifi in de bus verdwaal op FB, Pinterest of Clubs.
Ik doe zo weinig omdat ik met andere dingetjes tussendoor bezig ben die ik nog niet kan laten zien,  zoals de cadeautjes voor ons quiltweekend, ik ben druk aan in het maak stadium en ik hoop dat het zo leuk wordt als ik verwacht.
Ik ga een gezellige dag tegemoet, ik hoop dat jij ook iets leuks gaat doen, of in ieder geval iets waar je tevreden over bent.
Tot donderdag wanneer blok 71Whirling Star aan de beurt is om geshowd te worden.

6 opmerkingen: