maandag 5 mei 2014

Blomkes

De Blomkes waar ik deze week zo heerlijk aan zou werken, hebben het moeten afleggen tegen boeken die gelezen wilden worden en uitstapjes naar de stad, wandelen en buiten zitten kletsen, Pinterest afstruinen naar mooie plaatjes en inspiratie (waar ik helemaal niet op zit te wachten, een mens doet zichzelf soms wat aan ;-) ) De Blomkes bleven dus in de doos, zo nu en dan zette ik een paar steken, om ze weer weg te leggen, we waren druk bezig met het kijken naar seizoen 3 van Game of Thrones, twee afleveringen per avond, onze kinderen streamen zoiets op hun laptop en zijn alweer aan seizoen 4 bezig, wij waren deze keer traag met het aanschaffen van de dvd. Ik leg niet snel mijn handwerk weg bij een tv film of serie, maar voor deze ga ik zitten en ga ik helemaal in op. De Flinterkes zijn helemaal niet in zicht geweest, buiten in de tuin vliegt er van alles rond, maar in stof leden ze ernstig aandachtstekort.
 Ik ga gewoon door want het is leuk om te doen en met alle mannen weer naar school en werk zijn de koffiedrink, gezellig uitgebreid lunchen en andere afleidingen weer een stuk minder. Volgende week de Blomkes af en de Flinterkes aan de beurt? We gaan het zien.
Ik wens je een prettige week.

13 opmerkingen:

 1. Alles op zijn tijd, Pauline! Geniet van d(i)e vrijheid.
  Fijne dag, groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, je hebt in elk geval genoten. En nu het ritme weer gewoner wordt, lukt het vast wel om meer blomkes te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je stoffen blomkes hebben vast wel wat geduld. Ze komen vanzelf weer aan de beurt als de echte blomkes weer wat minder aandacht nodig hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet , en jou blomkes komen zeker af, als het rustig is, en de regenbuien overtrekken
  Fijne Bevrijdingsdag Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er komen deze week dus nieuwe kansen voor de blomkes nu je mannen weer naar school en werk zijn. Geniet ook van het mooie weer, doe ik ook. Veel succes, want je blomkes zijn te leuk om te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. How beautifull with blue flowers, yours will last forever :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach zo'n gezellige week met alles op je gemak is toch ook veel waard. Maar ik ken die onrust wel hoor.... Soms voelt het net alsof ik tijd verspil,..zal mijn calvinistische achtergrond wel wezen. Ledigheid is des duivels oorkussen werd er adn gezegd, nou ga dan maar eens lekker rustig zitten!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dus lekker vakantie gevierd, moet kunnen toch ! Nu weer lekker aan de gang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn moeder zegt in zo'n geval altijd: "het is toch geen aangenomen werk"..oftwel het hoeft niet morgen al klaar te zijn toch? Geniet van al die andere dingen die het leven ook zo aangenaam maken. Ik heb net de allereerste twee afleveringen van game of thrones gezien, mooi hoor, nu de rest nog....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk toch om de dagen samen door te brengen. De blomks worden heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kunt niet alles tegelijk hé, ennuuuh, er zit gelukkig geen houdbaarheidsdatum op de blomkes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen