zaterdag 3 maart 2012

Hink, stap, sprong

Ik heb het gevoel een beetje door de tijd heen te hink, stap, sprongen, gek hoe op sommige momenten de tijd om je oren kan vliegen. Maar het quiltwerk ligt niet geheel stil, anders had ik hier ook niets te melden. Door de hier heersende drukte ben ik helemaal niet toegekomen aan de lieve cyber attentie die ik van Monica kreeg, werkelijk allerliefst om mij, omdat ik onder de 50 volgers heb in het zonnetje te zetten
Dankjewel Monica! Ik lees jouw blog ook met veel plezier en geniet van je mooie handwerk.

De afgelopen weken heb ik me gestort op de Lentequilt, zoals reeds eerder vermeld en getoond, 23 maart hebben we regiodag van de afdeling Friesland van het Quiltersgilde (zo dat is een mond vol!) en dan is het de bedoeling dat hij af is of in ieder geval gequilt, Tineke is al klaar en daar kan ik me dus aan optrekken en Klaske lees ik net is ook al klaar! Oei, oei, nu moet ik wel heel hard doorwerken! Dank dames voor de stok achter de deur!

In mijn vorige berichtje had ik het middenblok af en was ik begonnen aan de blokjes er om heen, vorig weekend was ik klaar met de blokjes en de ruitjes de rijgdraden zitten er nog in


4 hoeken zoals deze heb ik gequilt


en acht blommekes zoals deze.

Ik mag nu verder met de witte rand die om dit geheel zit, maar waar is mijn blauwe verdwijnstift gebleven??? Jullie zullen het wel kennen, ben je lekker bezig, word je gehinderd omdat je iets niet kunt vinden, ik ga hier de boel op de kop zetten.
Ik heb de dubbele woord verificatie nog niet uit gekregen, want het staat niet bij mijn instellingen, tenminste ik zie het niet staan ik hoop dat het jullie niet tegenhoudt om te reageren.
Een hartelijke groet, Pauline


12 opmerkingen:

 1. NÍÉTS kan mij tegenhouden... :>)! Verificatieprocedures al helemaal niet!
  Pauline, dat wordt een zeer geslaagde regiodag, daar ben ik van overtuigd. Jouw quilt is erg mooi.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit met het probleem, dat ik met alle ge-wis voor mijn Siggy Archief, een heleboel foto's ook die van mijn profiel, heb verwijderd.
  Dat wordt aanpoten, om de hele zooi
  weer in het fatsoen te krijgen. Is ook wat hoor... Maar dat zal ook wel lukken.
  Gaat niet in één avond.
  Fijn weekend!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wordt erg mooi Pauline.
  gaat je lukken hoor!( don't let me down;))
  fijn weekend verder.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi pauline, leuk dat je mijn blog gevonden hebt,en ik nu die van jouw. Wauw wat maak je mooie dingen, vooral de lentequilt ik krijg er helemaal de lentekriebels van! zo'n zin in het voorjaar!veel plezier op de regiodag.
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor de mooie close-ups van je lentequilt. Zoals je weet ben ik gek op close-upjes ;) Lekker doorquilten, ik wil straks wel een foto zien van alle affe lentequilts ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Pauline.
  Je ziet ik heb jouw blog ook gevonden. Het ziet er hartstikke leuk uit. Nog gefeliciteerd met je award.
  Je woordverificatie kun je zo uitzetten:
  Klik rechts bovenin in je dashboard op het tandwieltje (na het woord Nederlands). Je krijgt dan verschillende blogger-opties. Kies Oude Blogger Interface. Je komt dan in je oude dashboard. Klik dan op Instellingen en dan in het balkje eronder op Reacties. Naar beneden scrollen dan kom je het vanzelf tegen. Niet weer vergeten de nieuwe Interface aan te zetten.
  Ik hoop dat je er zo uitkomt. Succes en alvast een fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hartelijk dank voor je uitleg, in de oude blogger interface stond het wel! Ik ben benieuwd hoeveel spam het op gaat leveren.
   Fijn weekend! Groetjes, Pauline

   Verwijderen
 7. Een dikke stok hé?! Maar je red het wel hoor!!!
  Ennuuuuh, Zoals Rita het beschrijft dan moet het lukken.
  fijn wekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk gaat het je lukken Pauline! Zet hem op he!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat wordt het mooi.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meid, wat een heerlijk quiltje is dit toch! Steeds als ik het zie, word ik er blij van! Dat wordt straks een feestje, al die mooie quilts bijelkaar!

  BeantwoordenVerwijderen