maandag 25 maart 2013

Week 13 - hartjesWeek 13 en de hartjes zijn  nog steeds leuk om te maken, hier zijn de volgende zeven, een week met veel variatie aan kleurtjes, kerstrood, vrolijk rood, gebloemd roze, geruit rood, roodroze, fel roze en japansrood.
De score op dit moment is 81 hartjes aan elkaar, 9 rijen hartjes en wat losse blokjes.
 
Komend weekend gaat de klok een uurtje vooruit én is het Pasen.
Voor wie van snuffelen houdt kan terecht in
Appelscha, op 31 maart kun je je hart ophalen op de Paas- en Vlooienmarkt, vanaf 11 uur kun je er terecht, - hier - vind je informatie.
En als je nog niet uitgesnuffeld bent, kun je je ook nog vermaken in Leeuwarden, daar wordt iedere laatste zondag van de maand een braderie en koopzondag georganiseerd. De braderie vind je op de Nieuwestad/Wirdumerdijk of Hofplein/Eewal/Wortelhaven. Informatie over deze gezellige zondag in de stad vind je - hier -.

Op 28 maart( oeps foutje, dat moet april zijn, dankjewel Joke!) organiseert het Stoffen Spektakel een overdekte stoffenmarkt in het WTC (entree gratis), deze markt geeft een grote keuze aan stoffen, fournituren en aanverwanten, rond de 150 kramen zullen er staan, dus voor elk wat wils.
Op 1 april kun je naar Heerenveen om daar op het Gemeenteplein het Stoffen Spektakel te bezoeken, van 10.00 tot 16.30 uur kun je op deze tweede Paasdag terecht, er zijn ook ongeveer 150 kramen stof en fournituren en aanverwanten.
Mocht je gaan en je valt voor een stofje en je kunt de prijs niet ontdekken, vraag dan even wat de stof kost, er worden ook kwalitatief erg mooie maar tevens dure stoffen verkocht. Veel plezier als je gaat!


Ik wens je een gezellige week toe.

13 opmerkingen:

 1. Het wordt al een heel hartjeskleed. Het ziet er erg mooi uit.
  Vrolijk met al die mooie kleuren
  Fijne dag Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ziet dat er leuk uit al die hartjes. mooie kleuren ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk wordt jouw hartjesquilt, ik ben er aan begonnen, maar nog niets aan elkaar gezet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hartjes zijn er weer bij. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie hartjes heb je weer!
  En ben je bang dat wij nog niet genoeg stofjes in de kast hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha jouw blog wordt haast een handwerk-uitjes-VVV. Leuk en weer bedankt voor alle tips. Je hartjes worden erg leuk.
  En dat garen (jouw vraag nav van mijn berichtje), ik had geen idee hoeveel ik nodig had, gebruik gewoon simpel garen van de markt (nog nooit problemen mee gehad) Ik heb geloof ik 1 1/2 klosje gebruikt voor de spoeltjes, en ook 1 1/2 voor de bovendraad. Van beide heb ik nog over. Uiteraard ligt het er ook aan hoe intensief je quilt....en wat over is gebruik ik gewoon weer om te patchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig allemaal ... jammer dat het zo ver weg is ( enn t huis ;o))

  Je hartjes quilt groeit hard ( of hart) zeg !!!
  Leuk ! :o)))
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk die hartjes allemaal. Ziet er heel gezellig uit.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellige dagjes uit heb je in de aanbieding. Voor het Stoffenspektakel nog wel even goed checken voor je gaat, want de voorjaarsagenda meldt Leeuwarden op 28 april. Je hartjes zijn hartveroverend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. LOL Die dure stoffen, dat roept leuke herinneringen op! Gunst wat een prijzen worden er soms gevraagd, en wij zagen het er niet vanaf! Wat waren we beduusd :D
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen