vrijdag 1 maart 2013

Blomkes en Flinterkes

Ik zou druk met de Blomkes en Flinterkes aan de gang, want die zou  ik graag willen tonen op de show & tell op de regiodag van het Quiltersgilde, ik ga met een aantal gezellige vriendinnen van de Màrkante Froulju Bee op 15 maart naar Ureterp alwaar deze heerlijke dag zich af zal spelen. Helemaal af gaat niet lukken, maar de top zou toch moeten gaan dacht ik in december, en toen kwam het Sweet Hearts 2013 project langs en bezweek ik ook voor de Bloggersquilt en lagen de Blomkes en Flinterkes vergeten in hun doos.
Afgelopen week heb ik eens gekeken hoe ver ik was en hoe haalbaar mijn doelstelling nog was, ik moest nog 1 blok bedenken, want ik wilde een ander middenblok en een blok afmaken. Bovenstaand is het blok 8 dat nog afgemaakt moest worden, blok 5, het middenblok moest ik nog bedenken, ik heb op het internet gezocht naar bijpassende teksten in het nederlands, maar ik kwam uiteindelijk op een engelse tuinsite waar een riddle (raadseltje) stond en dat vond ik wel toepasselijk voor mijn middenblok.
I will be 
the gladdest thing 
under the sun
I will touch a hundred flowers
and not pick one
Blomkes en flinterkes toegevoegd en een foto naar Klaske gestuurd, ze kon hem gelukkig waarderen, het moet voor haar ook spannend zijn (geweest) al die mensen die met haar ontwerp aan de haal gaan.
Het middenstuk van dit quiltje, heel charmant aan het gordijn geprikt:
 
En dan nu als een haas verder, de Blomkes, Flinterkes en ik zijn druk in actie, maar of ik het ga halen om de top af te krijgen.... duim maar voor me.
 Een heel fijn weekend!
 

18 opmerkingen:

 1. Super mooi deze blokken, het is al een mooi geheel. Succes met de rand!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi middenstuk. Hij hangt bij mij al een poosje an de muur en het is iedere keer een feestje om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je houdt het spannend, Pauline, succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je blomkes en flinterkes geweldig! Ik ben en blijf weg van je kleuren, vooral het blauw wat er in zit vind ik mooi! Veel succes met de rand. Ik 14 dagen kan er een boel gebeuren. Ik hoop dat je de top af zult krijgen!
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig midden stuk geworden, en het hele geheel prachtig.
  Succes met het vervolg
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pauline, ik vind het stuk voor stuk prachtige blokken, maar wat een werk! Zo veel applicaties, maar zo mooi gedaan. Die tekst is ook leuk. Ik zal duimen dat je top af komt.

  Fijn weekend,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes.
  Het wordt erg mooi zeg.
  Even doorprikken dus.
  Groetjes en een fijn weekend
  frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is ie mooi! Zo leuk om te zien hoe je er een eigen draai (?) aan het ontwerp geeft. Is de oplossing van de riddle: Bee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga zeker voor je duimen. Het ziet er nu al zo veelbelovend mooi uit. Complimenten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik duim mee:) en wat is tie mooi al ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat wordt-ie mooi, je blomkesquilt. Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe dan ook, wat er af is, ziet er prima uit! Toch maar even wat extra aandacht geven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker kan ik het waarderen, ik houd er van dat mensen hun eigen draai er aan geven..Ik duim voor je hoor, dus dan moet het lukken;-))
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeps dat is nog even flink aanpoten Pauline om de vier randen voor 15 maart af te krijgen, succes! Leuk dat versje/raadseltje in het midden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ziet dat er mooi uit, mooi met de blauw kleur. Natuurlijk krijg je hem af;) zoals ik hierboven heb gelezen duimen we allemaal voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat erg leuk je patchwork. De bloemetjes zij zo schatig.

  groetjes van Conny

  BeantwoordenVerwijderen