maandag 16 september 2013

Sweet Hearts 2013

 zoete hartjes 253 - 259
Afgelopen week ben ik met Marjan naar de tentoonstelling in Alkmaar geweest, dat was genieten, je zult op diverse blog en forums foto's gezien hebben, of misschien was je zelf in de gelegenheid om te gaan. 
Op de terugweg hebben we mijn moeder meegenomen, zij is nu gezellig bij ons, we genieten er flink van, want eind van de week gaat ze weer naar huis.
De quiltbee laat ik deze week schieten, als mijn moeder geen last zou hebben van artrose zou ik haar hebben meegenomen, ze heeft zelf ook gequilt en geniet nog steeds van het werk van anderen, helaas is iedere vorm van vervoer erg belastend, toch hebben we veel plezier samen, ze geniet van de mannen en snuift weer even aan het gezinsleven wat wel erg druk is als je gewend bent alleen te zijn (met wel regelmatig gezellig binnenlopende lieve mensen, ik wil mijn zus en zwager die haar goed begeleiden niet te kort doen).

Ik ga een rustig weekje tegemoet, ongetwijfeld met veel handwerkmomenten,
 ik wens jou een heel prettige week. Tot de volgende keer,

7 opmerkingen:

 1. Lieve hartjes weer. Fijne week met je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van elkaars gezelschap. Je hartjes zijn weer erg lief, ze lijken wat dat betreft wel wat op de maakster :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van het samenzijn en je hartjes zijn weer super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, geniet ervan. Mooi hoor je nieuwe hartjes.
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn van die bijzonder momenten dat je een langere tijd samen met je moeder bent, geniet er van. Super leuke hartjes heb je gemaakt (moet ik ook weer eens aan verder gaan)

  BeantwoordenVerwijderen