maandag 18 november 2013

Sweet Hearts 2013

Een kleurig zoete hartjes weekje, lekkere snoepkleurtjes en zelfs een aardbei-/kersenstreepjes stofje, het is een krijgertje uit mijn quiltbegintijd, sommige stofjes zijn en blijven favoriet, dit is er eentje van, ik heb nog een heel klein restantje over, dat is wel jammer, maar ja, het is beter gebruikt en dan bewaard in de bak te blijven.
zoete hartjes 316 - 322

Het wordt een rustig weekje, een kappersafspraakje en donderdag de Màrkante Froulju bee, tijd genoeg voor huishoudelijkheden en natuurlijk de nodige steekjes.
Ik wens je een prettige week toe, misschien tot donderdag, in het echt of op mijn blog.

11 opmerkingen:

 1. Superzoete hartjes deze week! Da aardbei- kersensteepjes stofje is inderdaad heel lief. Geniet van je rustige week. Ik hoop dat je deze week veel steekjes kunt zetten. Ik kijk al vast weer uit naar jouw volgende update van je sterrenquilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt superzoet. Heerlijk om af en toe een rustig weekje te hebben.
  Fijne week Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die zoetig hartjes. Je hebt gelijk beter het favoriete stofje gebruiken dan te bewaren. En ach er komen meer favoriete stofjes op onze quilters pad.
  Veel plezier bij de Màrkante Froulju bee.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk quiltje zal dat worden
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is iedere keer weer leuk om die lieve zoete hartjes voorbij te zien komen. Ik kan me voorstellen dat het aardbei/kers stofje een favoriet is. Leuk om het hier dan ook in te hebben Pauline.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn wel erg lief in deze zoete kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar kunnen gewoon heel veel kleurtjes in. Leuk.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn weer mooi hoor! Oant tongersdei(inhet echt ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi blok met die twee stoffen en de manier waarop het gemaakt is, lijkt me ook best handig. Ik heb een malletje gemaakt, alles getekend en aan elkaar genaaid. De puntjes naar binnen gevouwen met dat handige wieltje zonder tandjes en appliqueren het hele zwikkie.
  Je hartjes zijn hartstikke lief!

  BeantwoordenVerwijderen