donderdag 15 augustus 2013

Bloggersquilt Donderdag - blok 32Deze prachtige quilt was te koop als quiltpakket bij Petra Prins Patchwork & Quilting, vorige week stond hij nog in de webwinkel, deze week is hij verdwenen gelukkig heb ik nog een foto kunnen vinden want ik vind het leuk dat je kunt zien uit welke quilt het blok van deze week komt, Petra heeft het middenblok gekozen voor ons project! Ik moet zeggen dat ik dat een geweldige geste vind.
Misschien ben jij bekend met Petra's blog, zo niet en je hebt even tijd, ze schrijft heerlijk, ik heb echt genoten van een aantal van haar postjes, ik had rustig door kunnen lezen, zo gezellig om met haar mee te leven met al die leuke dingen die ze doet en haar quiltwerk, een absolute aanrader, ik heb dan ook maar snel haar link toegevoegd aan mijn leeslijst, ik ga er zeker vaker smullen van haar schrijfsels.
Er wordt geen uitleg gegeven waarom Petra juist voor dit blok kiest, we zullen het zonder moeten doen, maar de inzending wordt zeer gewaardeerd.
Mijn uitvoering is wel heel anders dan het origineel, de kleurstelling is zo anders, ik heb bij het uitleggen van de patroondeeltjes zitten schuiven, wel de stof door laten lopen of toch niet, het liet me niet los dus heb ik twee blokjes gemaakt van dit blok:
 Josephine 1 oogt wat bleek naast
 Josephine 2, maar beide vind ik mooi, dus heb ik weer een extra blok voor de Bloggersquilt!
 Ik heb voor dit blok dezelfde stoffen gebruikt, alleen een andere indeling gemaakt, grappig he?
Ik ga blok 33 ophalen bij Jacqueline eens kijken welk blok en van wie het is deze week - is het van jou? 
Het zou zomaar kunnen!
Ik wens je een prettige dag, fijn weekend!

10 opmerkingen:

 1. Idd heel grappig dat verschil! Zelfde kleur, andere layout en een compleet ander blok, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent ook niet te stoppen hè. Wij allemaal blij als we weer een blokje af hebben, jij niet, huppetee nog maar eentje erbij. En ze zijn allebei superdesuper leuk!!
  Die van vandaag, kreun...... Ik ga straks maar beginnen met dat middenblokje. Dat wordt nog wat. Ik begin nu al te zweten........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft leuk om je te volgen met de bloggersquilt blokken, vooral omdat je ook in mijn favoriete kleuren werkt! Leuk om dit blok in twee versies te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is weer erg mooi geworden. Ik vind het altijd leuk te zien hoe de verschillende kleuren hun uitwerking hebben op de uitstraling van de blokken. Fijne avond Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien dat je met een iets ander kleurgebruik een totaal andere uitstraling krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super blokjes! Ik vind ze beiden mooi, maar heb toch een lichte voorkeur voor de rechter. De symmetrie en de pijlvormige figuren daarin spreken mij het meeste aan. Je gaat echt lekker met je bloggersquilt!

  BeantwoordenVerwijderen