maandag 5 augustus 2013

Sweet Hearts 2013

Zoete hartjes 211 - 217
De bovenste is van een zelfgekocht stofje ik weet niet meer waar, de twee roze komen uit zo'n leuk pakketje proefstofjes van leuke afmeting 25x25cm die Magdaleentje aanbood, helaas is deze lieve dame niet meer onder ons, en haar webwinkel, hoewel nog steeds op het www te vinden, niet meer open, de paars/roze is gekregen van mijn moeder die graag stukjes aan mij gaf die ze overhad toen ze nog quiltte, ze bewondert nu mijn kunsten, maar zelf is ze niet meer actief in deze schone tak van handwerk, ze borduurt nog als de beste, de rood met krulletjes komt uit de webwinkel van Gelrebloem, de bleek roze met blauwe bloempjes zat in een pakketje via Ebay besteld en de paarse onderaan komt uit een stapel marbles die Trijntje van het Quiltatelier in Sebaldaburen als bundel verkocht.

Omdat ik besloten heb dat ik de afmeting (1.70x1.70m) te kort vind worden heb ik besloten om 4 extra rijen van 27 hartjes bij te maken om de quilt niet breder maar wel langer te maken, daar ben ik deze vakantie tijd mee begonnen,omdat ik niet in 2014 nog hartjes wil maken haal ik de extra rijen nu in, dan kan ik daarnaast gewoon verder met iedere dag een hartje, dit zijn de extra zoete hartjes die ik tot nu toe gemaakt heb, het moeten er uiteindelijk 108 extra worden:
 Extra zoete hartjes 1 - 7
 Extra zoete hartjes 8 - 14
Extra zoete hartjes 15 - 21
Extra zoete hartjes 22 - 28
Een heel fijne week, geniet van wat je dagelijks doet, tot de volgende keer!

9 opmerkingen:

 1. Leuk Pauline, het was ook super om 'm in het echt te zien, je weet er echt een interessante quilt van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een leuk gezicht zo al die hartjes....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je het nog steeds goed volhoudt. Dit wordt straks een prachtige quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verscheidenheid aan stofjes heb je in je hartjes verwerkt. Ze zien er erg mooi uit. Leuk dat je nog zo goed weet waar alle stofjes vandaan komen.
  Fijne avond Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal dat straks mooi staan, al die hartjes bij elkaar. Leuk dat je er nog steeds 1 maakt iedere dag.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je bent wel een echte volhouder !!!!!! het wordt wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen