maandag 26 augustus 2013

Sweet Hearts 2013

hartjes 232 - 238
Het is alweer een zoete maandag met hartjes, hartjes, hartjes, het eind is er, 108 extra zoete hartjes, de rijen groeiden en groeiden, de dagelijkse hartjes gingen gewoon door, de extra zoetertjes rommelde ik er gewoon tussendoor, ik prikte overal waar ik neerstreek, in de auto, in de bus en trein, op perrons, busstations, terrasjes, bij vriendinnen aan de koffie of thee, in het wild en aan een picknickbank, op verjaardagen (wat niet altijd gewaardeerd werd, maar ik zit zo graag met iets in handen) en vooral thuis tussen de klusjes door, hier zijn de laatsten... en ik vind het nog steeds een heerlijk klusje, zeker nu ik weet dat mijn Sweet Hearts quilt de afmeting krijgt die ik wenselijk vind.
extra zoete hartjes 85 - 91
92 - 98
99 - 105
106, 107 én 108
En dat completeert de extra rijen 4x27 hartjes die ik heb toegevoegd aan dit project,
nu weer terug naar de gewone productie van 7 per week, het zal even afkicken zijn.
Geniet van deze augustus week, ik wens je veel fijne gebeurtenisjes, tot donderdag of een volgende keer!

9 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je al je extra hartjes al af hebt. Succes met het bijhouden van je 7 per week. Het wordt een schitterend project in elk geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo ...jij heb niet stilgezeten,ja dat doe je ook niet he anders komen de hartjes niet af:) het blijft een feestje om naar te kijken elke keer weer:)
  een fijne dag /week

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Day zal een schitterend quilt worden
  Fijne week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je houdt de vaart erin en het blijft leuk en mooi om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je blijft er een flink tempo in houden. Mooi zijn ze weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So sweet , die hartjes van jou en zo veel al. Ik vind het wel iets hebben, maar begin er niet aan vanwege de stapel andere dingen die hier nog liggen. Ik heb ook nog klosjes en huisjes, zucht......... Ik geniet wel met jou mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze blijven erg mooi. Knap ook dat je steeds weer een ander stofje erbij vindt. Het lijkt me inderdaad wel een werkje dat redelijk gemakkelijk mee te nemen is.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige hartjes zijn er weer bijgekomen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben blij dat je nog niet helemaal klaar bent, want die hartjes op maandag verzekeren me van een glimlach, elke maandag weer. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen